oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 100510

Podarim: Muca Kaja išče nov dom

Ljubljana, 10.06.2011:

Včasih se na žalost zgodi, da mora kakšna domača živalca zaradi dejavnikov izven naše kontrole poiskati nov dom. Taka je tudi zgodba enoletne muce Kaje. Kaja je bila posvojena iz zavetišča pred dobrim letom in je prijazna, radovedna, cartljiva notranja muca. Žal so njeni lastnici postavili diagnozo kronično vnetje nosne sluznice, ki ga dlaka živali samo poslabšuje saj vpliva na tvorjenje sluzi in tako morajo njenji hišni ljubljenčki v nov dom. Kaja išče odgovorne lastnike, ki razumejo kaj pomeni imeti mačko v stanovanju. Verjetno bi bila še najbolj vesela, da bi prišla v dom, kjer je že kaka muca. Od posvojiteljev pričakujemo, da se nam občasno javijo in predvsem, si želimo srčnega ljubitelja živali. Kaja pa je posebna še iz enega razloga in sicer ima samo pol repa. Kaj se je zgodilo in zakaj je taka ne vemo, vemo pa, da ona ve, da ji čisto nič ne manjka in jo zunanji izgled ne obremenjuje pri tem, da bi počela vse kar počnejo ostale mačke;-)
vse dodatne informacije na mail:
njinjinski@gmail.com

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).