oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 101417

Podarim: KODA (Kupon) - Geni (akcija poceni elektrika, prvi obrok 1 evro)

Borovnica, 18.06.2011:

Torej pripelji prijatelja...koda za prehod na GEN-i se lahko uporabi večkrat...kot sem pravkar zvedel, zato jo javno objavljam. Če bo prišla komu prav.

KODA JE (kupon); 3-191558


Podarim kodo za pristop k distributerju za električno energijo GEN-I. Uporabnik ki bo prevzel kodo bo imel v primeru pristopa k GEN-I prvi mesec električno energijo za samo 1 evro. Akcija traja samo do konca junija. Izjava potrebna z moje strani je že oddana na GEN-i. Tako da je zadeva 100%.

http://www.pocenielektrika.si/default.aspx?ID=8

Imam še inf. izračun, kolikor se prihrani z prehodom na novega
ponudnika. ČE želite vam ga pošljem.

tel. 040282241

Ma, sem mislil da bo večji odziv.

Greš v TUŠ in ima vsak tadrugi v roki položnice da prišpara 35 centov pri plačilu vsake.... Sedaj ko gre na el. Ljubljana nočna tarifa gor za 67% pa se obotavljajo. Jaz sem bil 25 let na el. Ljubljana. Pa sedaj nisem več, pač pri denarju se vse konča.

Le še en dan to je 30. 6. je na voljo, da prihranite. Malo višje je koda. Vzemite jo in pojdite na GEN-i. Imam občutek, da ko bojo začeli prihajati računi el. Ljubljane po podražitvi, da bo marsikomu žal.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).