oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 102842

Podarim: Podarim svetovanje glede hujšanja, prehrane in aktivnega življenjskega

Maribor, 30.06.2011:

Zvišan krvni tlak, sladkor, maščobe v krvi, prekomerna telesna teža, debelost in sladkorna bolezen so težave, s katerimi se v današnji družbi srečuje vse več ljudi.

Kot študent Medicinske fakultete v Mariboru (5.letnik) vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagam in svetujem, kaj lahko sami (brez zdravil in prehranskih dodatkov) storite za svoje zdravje. Kot rešitev ne ponujam bližnjic in čudežnih tablet, tudi ne ur dolgotrajnih treningov in nesmiselnih diet. Dejstvo je, da poleg trenutno uveljavljenega zdravljenja z zdravili obstajajo tudi drugi načini zelo učinkoviti načini, ki zaradi finančnega (ne)interesa ostajajo brez zaslužene pozornosti. Zagovarjam pristop, ki upošteva evolucijska načela in uporablja modrosti naših prednikov.

Za začetek predlagam osebno srečanje v Mariboru ali Godoviču (okolica Idrije). Povejte mi svojo osebno zgodbo, težave in skupaj bomo poiskali najboljše možne rešitve in kompromise. Moj čas je zaradi študija in drugih obveznosti omejen, zato prosim kličite le resni kandidati, ki ste pripravljeni na aktivno sodelovanje.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).