oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 105874

Podarim: Friesian konj za prodajo

, 21.07.2011:

Yamba je nadarjen Friesian kastrat s 3 vrati dobro in trdno temperament. On je naprej in svetlobe in vedno pripravljen. Yamba se kaže prvi ravni in je dosegel v visoki 60-ih in 70-ih. On je dober za nalaganje, posnetek in čez kravato. Št pregrehe, absolutno gospod. Yamba je super izvajajo na poti. Strokovno usposobljeni in nastavljivi. dobro za začetek in zelo prijazna in išče nov dom, se obrnite

Friesian in Friesian čez ljubitelje! Tukaj je vaša priložnost, da imajo lepo registriran Friesian konja. Zaplodili z fabalous Friesian žrebca Matthijs RS in iz registriranih črno-bela kobila barve, ena in edina Yamba.

Yamba je bilo ravnanje od rojstva in je 5. je trenutno znaša 15 + roke in je vse črno -

on ima bogate tla delo in je lutka, da se izognete in pripravljen za vas, da začnete in se na vaš naslednji avanturo jahanje. Dvomim, veliko bo sitnost njega in on bo ljubezen svojega življenja.

Cena odprt za resne poizvedbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).