oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 106320

Podarim: In vi.. si želite perzijskega mačka?

Maribor, 24.07.2011:

Veliko krat berem oglase, da ljudje iščejo perzijsko, ali pa vsaj dolgodlako muco. Nevem,kako bi se mucu pri tistih ljudeh godilo,pa vseeno.. povpraševanje je veliko, cena rodovniškega pa se giblje od 700EUR navzgor.
Pred kratkim so sporočili, da se nekje po Ptuju potepa črn maček. Ugotovili smo, da gre za perzijca. Žal tako zanemarjenega, da je imel namesto goste, dolge dlake na sebi samo eno težko kepo dlake. Postrižen se je počutil veliko bolje. Zdaj mu dlaka že raste,tudi kastriran je in - preverjeno - zdrav.Ime mu je Garfi. Nujno potrebuje nov dom. Potrebuje ljudi,ki imajo voljo in dovolj skrbi za nego takega lepotca., ljudi,ki mu bodo zagotovili kvalitetno prehrano ter lepo,leno mačje življenje.

Navajen je živeti notri, zna uporabljat mačje stranišče, dobro se razume z drugimi psmi kot tudi z mački, rad ima otroke.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).