oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 107022

Podarim: Viva išče dom

Kranj, 29.07.2011:

Jaz sem tri mesece stara muca Viva. Nekdo me je med vožnjo z avtom zabrisal na cesto, zato imam malo poškodovano ustnico. Se je lepo zacelilo, ampak halo, ljudje?! Jaz sem živo bitje in čutim bolečino, strah, ljubezen,...tako se z nami, živimi bitji ne ravna! Hvala dobrim ljudem, ki se niso obrnili stran in hvala dobri začasni namestiteljici pri kateri čakam na dom, kjer bom ljubljena do konca življenja. Sem prijazna, igriva, predem že samo, če me pogledaš, z mano ti ne bo dolgčas.
Bi pa rada šla v nov dom kot edina muca, nekako mi družba drugih muc ne leži in bi te imela rada samo zase.
Podatki o muci: ne mara preveč družbe drugih mačk. Je cepljena, sterilizirana in zdrava. Predviden mesec kotitve: april 2011.

Pogoji: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).