oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 107649

Potrebujem: stiska

02.08.2011:

Zdravo!upava da se najde kakšna oseba ki nama bi bila pripravljena pomagati...!in sicer nujno bi potrebovala 1.700eur!in sicer zato ker imam moj fant blokado na racunu in ima se 1700eur za odplacat!problem je pa nastv trenutno zato ker sem tudi jaz na porodniski ki pa je zelo slaba!blokado ima sicer ze celo leto vendar je zdaj ko je proti koncu najhuje...!najvecji problem je ker nimava niti za plenice da kupiva za otroka vendar se zanjega že nekako znajdeva pa ceprov sva midva tudi po par dni lacna važno da ima on...!tako da upava da bere ta oglas kasna oseba ki ima kaj "pod palcem" in nam je pripravljena pomagat!!glede placila denarja bi seveda bila v igri pogodba ki bi se skupaj dogovorili....!tako da ce se najde kaksna oseba prosim naj se javi pa prosim da ste resni!!prosim ce lahko klicete po 15uri ce bo kdo poklical???najlepsa hvala!!!!!!!!!!!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).