oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 108577

Podarim: Mala muca Buffy in Angel

Ljubljana, 08.08.2011:

Buffy in Angel sta bivša dudarčka. Buffy, malo pihajoče bitjece, je v toplem začasnem domu hitro izkolpila obrambne mehanizme in postala samo še prikupna hiperaktivna crkljivka. Njen mali črni prijatelj Angel pa obrambnih mehanizmov sploh ne pozna, temveč se na kakršnokoli pozornost odziva le s predenjem. Skupaj sta dinamični duo, vedno pripravljena za akcijo, ne preveč navdušena nad naročjem, vendar pa vedno v iskanju človeške bližine. Ves čas navdušujeta s svojimi skupnimi vragolijami, ponoči pa pridno spita v postelji, seveda ne svoji. Bodoči posvojitelj bo lahko prihranil tudi na računu za elektriko, saj televizija ne bo več potrebna.

Predvidena kotitev začetek meseca maja 2011, oddajata se v paru za izključno notranje bivanje, branila pa se ne bosta tudi druge mačje ali pasje družbe. Ob posvojitvi podpišete pogodbo, s katero se zavežete, da ju boste tudi ustrezno hranili in veterinarsko oskrbovali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).