oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 109340

Podarim: siamski mucki mešanci

Ptuj, 12.08.2011:

Podarim pet ljubkih muck, skotenih 20.06.2011.Mama muca je siamska brez rodovnika, trije mladički, Diva, ki je edina samica,Lev in Pikec imajo modre oči in tipično siamsko barvo dlake, Felix je črnobel z zelenimi očmi,Blacky je črn z zelenimi očmi. Mucki so očiščeni zunanjih in notranjih zajedalcev,prehranjujejo se z briketi, konzervami in kuhano hrano, uporabljajo mačji WC.Mucki so bili skoteni v dnevni sobi in od takrat so ves čas v stiku z vsemi družinskimi člani,obdani z ljubeznijo in pozornostjo,tako da so primerni za nekoga, ki bi mucka rad imel v stanovanju brez izpusta ven,lahko pa se privadijo tudi na kombinirano življenje v hiši in zunaj. Želimo jim najti ljubeče lastnike in topel ter varen dom.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).