oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 110847

Podarim: NUJNO IŠČEJO DOM MUCKI S CESTE

Ljubljana, 24.08.2011:

Dom išče 5 prostoživečih mladičkov in njihova mama. Začasno po svojih najboljših močeh zanje skrbi punca, ki biva v najemniškem stanovanju v hiši v bližini katere se nahajajo teli mucki. Lastniku hiše seveda ni prav, da se mucki zadržujejo v bližini in zaradi tega ima prijateljica kar nekaj problemov, zato je nujno, da čim prej najdejo skrbne domove kjer jih bodo imeli radi. Stari so okoli 10 tednov, jedo že kozje mleko in mehko hrano. Problem je tudi ker kobacajo okoli kadar ni mame in zaidejo tudi na cesto, ki sicer ni zelo prometna ampak vseeno. Katerega spola so je zaradi dlake težko določit. Novi lastniki bi morali poskrbeti za kastracijo ali sterilizacijo in bolhice. Njihova mama je boječa ampak bi se jo dalo navaditi na človeka saj se punci, ki jim daje hrano že pusti božat. Zanjo in za mladičke iščemo novi dom, sivi mucek in en črn mucek sta že oddana. Ostanejo še trije dolgodlaki črni mucki, s kako belo dlakico in lepimi svetlimi očki, ki čakajo na svojega človeka. Tudi mamica išče stalni ali začasni dom. Javite se tudi tisti, ki bi jim vsem lahko ponudili vsaj začasni dom.
Več fotografij lahko najdete tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150754804235352.724566.833545351&l=57f0d91f76&type=1

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).