oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 111152

Podarim: 4 mačji bonbončki

Maribor, 26.08.2011:

((pomoč pri oddaji))

Paco in Spidey sta dva kot oglje črna mucka z živimi, zelenimi očmi. Vemo, da so črni mucki nezaželjeni, pa kljub temu upamo, da bosta tudi ona dva, kot njuna sestrica mala Buba našla srečen domek.

Taurus in Dodo sta prava eksotična mačka. Na visokih tacah z nekim prefinjenim, izpopolnjenim tigrastim vzorcem spominjata na divje gozdne mačke. Tudi njiju nihče noče, vrjetno zato,ker nista puhasta?

Če vam je kateri od teh všeč pokličite tel. številko. Ali pa iščete mucka kakšne druge barvne kombinacije? Potem se le se oglasite na mail, skupaj bomo našli pravega mačjega gospoda/gospodično.

Trenutno je ogromno muckov na cesti, ker ljudje pozabljate zakaj je bila izzumljena sterilizacija in čemu služi kastracija. Da vas opomnim prilagam zelo korisno povezavo Društva Žverca. Svetujem ogled!

http://www.zverca.si/pomensterilizacije.html

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).