oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 111372

Podarim: nujnooo

Kranj, 27.08.2011:

Prosim do naslednega tedna morem nujno oddati mlado mucko z imenom tacka ker sem se mogel izseliti iz najemniskega stanovanja in jo nimam sedaj kam dati ker jo pri starsih nesmem imeti. zato iscem skrbne, prijazne in odgovorne lastnike ki bi jo imeli radi in ji nudili kar potrebuje. zraven pa podarim se cisto vse stvari ki jih imam zanjo je pa zelo prijazna navajena cistoce in macjega wcja se pa tudi rada igra in nosi nazaj stvari kot kuzek. je tudi cepljena in veterinarsko vedno pregledana. res upam da se cimprej najde kdo ki bi jo imel ali ki pozna koga ker v zavetisce jo nebi hotel dati ali na cesto. lepo prosim za vec informacij poklicite na 030 308 033

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).