oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 112150

Podarim: Gucci, Dolce in Arco

Maribor, 01.09.2011:

Ne bomo ponavljali, zakaj živali sterilizirat in kastrirat, ker se zdi, da si ljudje zapomnimo in vrjamemo tisto,kar hočemo. Verujemo v svoja lastna prepričanja in živali enotimo z človekom. Takratko pa potegnejo nič kriva bitja. Bitja,ki po tiho trpijo in brez besed prenašajo bolečino,muke, lakoto. Pa vseeno kljub vsemu slabemu pridejo do nas in nas prosijo, da jih pocrkljamo. Hlavežne so za vsak dotik, za vsako lepo besedo in če prav ljudje mislimo, da so to predmeti , ki si jih lahko lastnimo in delamo z njimi kakor se nam zazdi, nas imajo neizmerno rade in nas spoštujejo. Pomislite.z čem jim vračamo?

Ta tri mala mačja bitjeca niso imela nikoli priložnosti, da bi svojo ljubezen komu izkazovale. Njihova mama je nikogaršnja. Še zdaj se nekje potika in prosi za hrano, dobi pa brce in grde besede. Pravite jim, da so "zacukjene", da so "sloke", grde. In zakaj so? Zaradi ljudi.

Gucci, Dolce in Arco so trije mali rešenčki, ki že jedo sami. Štejejo okrog meseca dni in nujno potrebujejo nekoga,ki jih bo imel rad. Lahko jih sprejmete začasno., lahko jim ponudite stalen dom.

V kratkem bodo vsi Fiv/FeLV testirani, Dolce bo sterilizirana, bratca pa kastrirana.

*Gucci in Arco sta tigrasta z belimi oznakami, Dolce pa je cela tigrasta

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).