oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 112152

Podarim: Dana in Dan

Maribor, 01.09.2011:

Ko je nekega jutra vzhajalo sonce izza bregov in so se ljudje začeli prebujati se je rodilo 6 novih življenj. Nekaj dni kasneje je teh 6 malih zvezdic končalo na nekem pragu v okolici Maribora. Z zaprtimi očmi. Z zaprtimi ušeski. A z odprtimi srčki. Zahvaljujoč dobrim ljudem in izzumiteljem mleka v prahu vseh teh 6 malih muckov danes teka po sobi, okuša klobase,hrenovke in konzervice. Z vso mladičkovo močjo podirajo vse pred sabo. Borijo se z odraslimi mački in pogumno stopajo v svet. Pri starosti tedna dni so bili ločeni. Dva sta prišla k nam. Ime sta dobila po novem dnevu, po tistem,ko sta obrnila pomemben list v svojem življenju. Dana in Dan.

Zdaj že veselo mljaskata, kdaj pa kdaj pa še rada spijeta polno flaško mleka. V prvih dneh življenja ju je hranila naša psička, ki je bila tkrat navidezno breja. Po posvetu z veterinarji je postala ponosna mamica teh dveh malih mačjih lumpov :)

Ko bosta dovolj stara bosta sterilizirana / kastrirana, bosta tudi razglistena in Fiv/FeLV testirana.

Za več inf. se oglasite na mail. Čakata vas :)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).