oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 112414

Podarim: ljubke male živalce

Maribor, 04.09.2011:

Iščete žival, ki nebo zahtevala skoraj nobene nege, ki nebo oddajala nobenega specifičnega vonja poleg tega pa bo razigrana in aktivna podnevi?

Imamo jih! Na voljo za posvojitev je več Mongolskih skakačev (Puščavska podgana) skupaj z kletkami (če jih želite v terariju ponujamo enega v prodajo po simbolični ceni). Steljo v kletki je potrebno zamenjati na 3 tedne, ne oddajajo nobenega vonja, saj spijejo zelo malo vode kar pomeni da je skoraj nič ne izločijo (voda se skladišči v telesu za "hude čase" - so puščavske živali kjer je veliko krat suša), poleg tega pa so iztrebki suhi in ne smrdijo. So večinoma aktivne podnevi.

V posvojitev se oddajajo samo po dva skupaj, ali posamezno, če že imate kakšnega, saj so zelo družabne živali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).