oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 114015

Podarim: LJUBEČ DOM IŠČEJO 3 MLADE MAČKE

Ljubljana, 14.09.2011:


16.junija 2011 se je skotilo 6prelepih bitij. muci so bili zaželjeni in odraščajo v ljubečem domu z vso potrebno skrbnostjo.
počasi pritrkava čas, ko bomo morali poiskati nove domove, tiste taprave.
odveč so besede o temu, kako želimo, da bi mucki prišli v prave roke, saj ne dvomimo, da bo vsak od njih našel človeka, ki se bo vanj/v njo zagledal na prvi pogled in ga/jo bo sprejel v svoj dom s prijateljsko roko.

3muce smo že oddali, dom iščejo še 3mačice, ki so na fotografijah.

prvi muc, ki je na fotografiji, se je tudi skotil prvi. poimenovali smo ga Tom Tom Beethoven. je tudi edini samček. Tom Tom se bo odrastel v močnega mačkona.


drugo muco, šekasto, smo poimenovali Asima Pikica. pikica je nežnica in potrebuje skrbnika, ki bo z njo ravnal rahločuten. Pikica je zelo nevsiljiva muca.


tretja maca je črna z belim trebuščkom. poimenovali smo jo Vladimira. Vladimira je pogumnica, je tista, ki prva raziskuje neznano in je tudi zelo komunikativna mačica, vsa plesna se vrti okoli nog in se razlaga in razlaga :)


po možnosti bi želeli Tom Toma in Asimo Pikico oddati skupaj.



muce so razglistene, pregledane za mačji aids in levkozo, ter cepljene za kužne bolezni. Veterinarski strošek znaša 40eur.

Lp,
staša.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).