oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 117445

Podarim: Podarim PREVARA

Slovenj Gradec, 06.10.2011:

Tudi jaz sem naletala na prevaro in to na isto osebo kot ta gospa. Ta oseba, ki se že dolgo ukvarja s prevaro na tem portalu podarim.si je gospod (trenutno si je izbral mail podarim1234@gmail.com), prej je bil Brane Zupan43 brane.zupan43@gmail.com tel - 041 586140,pošiljal je iz Hrastnika, nato je bil Jozi Sotenšek, jozi.sotensek@gmail.com telefon 041586140, pošiljal iz Hrastnika. Vedno je napisal, da moraš denar poslati vnaprej. Ampak jaz tega nisem storila, da sem se prepričala če je isti, smo še z drugega maila poslali pošto in je vedno isto napisal denar najprej poslati. Mož mu je zagrozil s policijo. Sedaj se je preimenoval na podarim1234@gmail.com, se mi močno zdi. Podarja je nov namizni žar, in spet hotel denar naprej, kot zgleda je ugotovil, da sva že kontaktirala, je bilo že oddano.
Bom še probala poiskati njegov TRR.

Pazite se prevarantov!!
Lep pozdrav, Elizabeta

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).