oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 117468

Podarim: PREVARE IN OBJAVE MOJEGA NASLOVA - Tatjana

Hrastnik, 06.10.2011:

Sem tatjana stusek in piseem zaradi tele agonije ko me blatite tukaj.namrec nobene stvari ne podarjam in to ni moj naslov oziroma mail:podarim1234@gmail.com...nekdo se zajbava namrec.vse kuverte z denarjem ki sem ga prijela sem poslala nazaj.vsi tisti ki pa objavlate moj naslov tukaj in me blatite se zavedajte da krsite varstvo osebnih podatkov.in prosim da me poklicete...vsa zadeva je namrec na policiji,danes sem zadevo prijavila.vse informacije ali karkoli da bi vedeli otem gospodu ki je baje iz hrastnika mi prosim javite da ga koncno doleti roka pravice.namrec baraba je.zato prosim da mi javite na telefon 041-261-082

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).