oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 123788

Podarim: Simpatičen črnobel muc išče nov dom

Ljubljana, 15.11.2011:

Brko je krasen črno bel samček, star 6 mesecev, zelo prijazen, razigran, scrkljan, rad se pogovarja, je zelo družaben muc, vajen sobivanja s psi in mačkami. Vajen je bivanja v stanovanju, je kvalitetno hrano, potrebo opravlja samo v mačjem WCju.

Je razglisten, razbolhan, cepljen, negativen na mačji aids, levkozo in mikrosporijo, popolnoma zdrav, čipiran, že kastriran in pripravljen za nov dom.

Oddaja se izključno in samo za notranje bivanje v stanovanju/hiši, saj zunanjega sveta ne poznat in bi bilo zanj spuščanje ven preveč nevarno.

Oddaja se preko zavetišča Gmajnice, več informacij o njemu dobite na številki: 01/256-02-79, lahko pa pokličete tudi začasne skrbnike na 040/472-665. Nahaja se v Ljubljani.

http://zavetisce-ljubljana.si/brki-1102080258/default.aspx

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).