oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 123963

Podarim: Gregi, muc z nasmehom

Kranj, 17.11.2011:

Mehko, prijazno, predoče, crkljivo, totalno neproblematično mačje bitje, s prav garfieldovsko ljubeznijo do hrane – to je Gregi = )

Zlat kot sonček. Pozdravi te z nežnim mrrrnjaw in se ti ovije okoli nog, pogleda te s svojimi jantarnimi očmi, s pogledom, polnim ljubezni – in že si tudi ti zaljubljen. Gregi je ena mačja dobričina; lepo je sprejel malega mačjega dudarčka, dobro je sprejel odrasle mačje sostanovalce, tudi s pasjo kolegico sta že na "ti", da o tem, kako obožuje ljudi, sploh ne izgubljam besed!

Gregi je razbolhan, razglisten, cepljen in kastriran. Oddaja se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje, v paru s cimrom Ianom (prečudovit dimast tiger je) ali v dom, kjer že imate prijazno in veterinarsko urejeno muco ali muca (lahko seveda tudi več njih).

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).