oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 124902

Podarim: Ljubka medvedkasta mucka - Pink in Floyd

Kranj, 23.11.2011:

Trikolorka Pink in tigrasto - beli Floyd z belimi dokolenkami sta mala mačja sestrica in bratec s simpatičnima okroglima bučkama, kratkimi tačkami in nadvse simpatičnim repkom. Oba sta velika človekoljuba, pa zelo scrkljani kosmati mašinci za predenje in tudi živahna razigrančka. Sta čudovit parček in se imata zelo rada.
Pink & Floyd iščeta skupen dom ali dom, kjer že imate zdravstveno urejeno muco/muca ali več njih. Sta razglistena, razbolhana in cepljena. V kratkem bosta še sterilizirana/kastriran in tako pri starosti 3 mesecev v celoti pripravljena za spokat culico in oditi v nov dom. Oddajata se s posvojitveno pogodbo,

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).