oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 124908

Podarim: Sreča pride z Lučko

Ljubljana, 23.11.2011:

Živjo, sem Lučka, najbolj prijazna muca na svetu. Moja dlaka je mehka in svetleča, moje oči pa so kot dva koščka oglja. Najbolj uživam, ko mi ljudje namenijo svojo pozornost, me božajo in crkljajo. :)Moji prvotni lastniki so se me očitno naveličali in me postavili na cesto, zato iščem nov dom, kjer bom živela izključno notri, kjer bom kvalitetno hranjena in bom lahko šla k veterinarju, če se bom slabo počutila. Sem cepljena ter testirana na Felv/Fvi (neg.). Časa za razmislek imaš še nekaj dni, saj čakam na sterilizacijo, potem pa bom z veseljem spakirala kovčke in se preselila na tvoj kavč. Obljubim ti lahko, da na tvojih črnih hlačah ne bom pustila niti ene bele dlake. Poleg tega pa naj ti še prišepnem: črne muce prinašamo srečo. ;)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).