oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 126599

Podarim: Oddamo tri ljubeznive in kastrirane mucke moškega spola

Ig, 05.12.2011:

Zaradi nehumanih nagnjenj soseda in strahu za mucke jih moramo na žalost podariti. Podarimo tri mucke, lahko posamezno. Mucki so stari malo manj kot pol leta in so prijazni, igrivi in zdravi. Vsi trije so fantki in so že kastrirani. Navajeni so biti zunaj in znotraj stanovanja, prav tako so navajeni bližine psa. Želimo jih oddati prijaznim ljudem, ki imajo radi živali saj smo na njih zelo navezani vendar jih zaradi žalostnega spleta okoliščin ne moremo obdržati. Če lahko muckom nudite prijazen dom in nam lahko pomagate da jih obvarujemo prosim pokličite na telefonsko številko 041-737-612, hvala. :)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).