oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 127128

Potrebujem: Oblačilca za fantka ali ženska oblačila

09.12.2011:

Pozdravljeni, imam prijateljico, ki ji v življenju ne gre ravno najboljše. Sinček se je rodil prezgodaj, poleg tega pa je utrpel tudi pomajkanje kisika in sedaj se počasi soočajo z resnico - najverjeteneje ne bo nikoli normalno hodil in govoril. Ves denar, ki ga ima (nima ga ravno veliko) da zanj - terapije, pripomočki,... Sedaj naprošam vse dobre ljudi, ki bi lahko karkoli podarili tako zanj kot tudi zanjo (Sinček trenutno nosi velikost 80, pride pa prav tudi vse, kar je večje, ona pa št. 36 ali S), da me kontaktirajo. Vesela bi bila oblačil, igrač, modnih dodatkov,... Hvala že vnaprej!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).