oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 128118

Podarim: Ella

Maribor, 17.12.2011:

Ella je skoraj 3 mesece stara muca, ki so jo pred 3 tedni , skupaj z tremi sestricami vrgli iz hiše in nastavili tujcu "na prag". V zavtišče so prišle v kartonasti škatli vendar so se še isti dan preselile k nam v začasno varstvo. Zdaj so punce že zrastle, pridobile so lepe grame, okrogle trebuščke in predvsem zaupanje v ljudi.

Ella je bila od vseh najbolj prestrašena. Ni se pustila prijet, niti cartat. K posodici je odšla šele takrat, ko sem zapustila sobo, izpod posteljeje prilezla komaj po tem, ko ni bilo slišati nobenega človeškega glasu več. Danes je prava kraljična. Še vedno je malo zadržana, kot bi se sramovala same sebe, vendar dobi toliko ljubezni, kot ji je le lahko damo in spreminja karakter iz dneva v dan. Danes je zjutraj že prilezla na posteljo in spala z ostalimi sestricami, tudi crkljala se je in začela presti. Ko stopi kdo v sobo prav veselo priteče nasproti, nič se ne skriva ali beži. Ni najbolj primerna za družine z manjšimi otroci, ker bi se zelo težko privadila na njihovo veselo tekanje in kričanje, zato pa je še kako primerna za kakšno starejšo gospo, ki bi jo lahko crkljala in crkljala in crkljala.

Pred oddajo bo sterilizirana, cepljena in čipirana. Obvezno je notranje bivanje. Izpusti po dogovoru (odvisno od okolice). Prevoz kamorkoli po Sloveniji po dogovoru!

Ponudb sprejemam na mail.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).