oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 128120

Podarim: Ika

Maribor, 17.12.2011:

Ika je prišla v zavetišče pred 3 tedni, po tem ko so jih v kartonasti škatli nastavili tujcu "na prag". Stara je skoraj 3 mesece, pred oddajo pa bo cepljena, čipirana in sterilizirana.

Je pravo radovedno bitje, zelo rada raziskuje vedno nove in nove prostore / stvari. Rada se tudi carta, zjutraj pa vas zbudi z tono mačjih poljubčkov. Je zelo mirna muca, za katero želimo človeka, ki ni veliko zdoma in bo imel čas zanjo.

Obvezo je notranje bivanje! Izpusti po dogovoru (odvisno od okolice). Prevoz kamorkoli po Sloveniji po dogovoru!

Zaradi velikega števila klicev (pri oddaji prejšnjih začasnikov) med katerimi je bilo tudi kar precej neresnih ljudi in takih, ki oglasa sploh niso prebrali sem se odločila, da ponudbe sprejemam izključno na mail, resnim in odgovornim potencialnim posvojiteljem pa bom pripisala tudi tel.št.)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).