oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 128295

Podarim: NUJNO IŠČEM POSVOJITELJE ZA MUCE

Maribor, 18.12.2011:

Za 8 prostoživečih, a prijaznih in scartanih muc (niso potepuške!) iščem prijazne posvojitelje, ki bi jim bili pripralvjeni nuditi topli dom. Muce so čiste, se držijo začasnega bivališča na prostem (pasja hišica med vrtičkarji), so zelo prijazne in scartane, skotene kakšno leto nazaj in tudi zelo navezane druga na drugo. Muce hranijo vrtičkarji in dobri ljudje, vendar to ni dolgoročna rešitev zanje. Ker gre za zunanje muce, potrebujejo lastnika z ograjenim vrtom. Idealno bi bilo, če bi kdo posvojil po par muc, ker so zelo navezane druga na drugo. Pomagajate, ljubezen se vrača z ljubeznijo. Za vse informacije piši na eos.oxygen@gmail.com - samo odgovorni in resni posvojitelji.

Hvala, vsem, ki ste pripravljeni pomagati.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).