oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 132376

Podarim: Cartasti Charlie s perzijskim kožuščkom

Kranj, 21.01.2012:

Prijazni Charlie je bil koten okrog 10.10.2011 in dosedaj ni imel prav veliko sreče. Nekdo ga je namreč zavrgel, najden pa je bil z zlomom vseh treh kosti na zadnji desni tački. Potrebna je bila operacija in Charlie že okreva po njej. Kmalu bo "kot nov" = ) mogoče mu bo ostalo le rahlo šepanje na to tačko.
Tale mali puhasti muc je izredno prijetnega karakterja, rad se crklja, boža, pestuje in je nasploh velik človekoljub. Rad ima tudi družbo drugih muc, popolnoma brez problema je zelo lepo sprejel tudi pasjo družbo.
Charlie je razglistan, razbolhan, testiran na Fiv in Felv (na oboje negativen), kastriran, zdrav, mlad, čudovit, ekstremno prijazen mali muc, ki išče topel in varen dom in odgovornega skrbnika. Oddaja se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje, v paru z malim črnim čupastim mafijčkom Albertotom ali malo slepo Pixie, pikasto tigrico oz. sam, ob pogoju, da v njegovem novem domu že biva prijazna, zdrava in urejena muca/muc ali več njih.
Če bi radi o tem puhastem crkljivčku izvedeli kaj več, pokličite skrbnico Ano na 041-991-682.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).