oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 135784

Podarim: Mlade mace, sterilizirane

Ravne na Koroškem, 05.03.2012:

Dom iščejo tudi muce pobrane iz ceste v Slovenj Gradcu, ki so pri nas na socializaciji že dober mesec. Vse so veterinarsko pregledane in oskrbljene, vse so mlade, stare približno leto dni in bodo v kratkem še sterilizirane.
Na sliki so: Aiša, tricolor muca, ki je še malce plašna, vendar se ob hranjenju redno približa. Črno bel samček Mag, ki se rad igra in se pusti božati, v naročje pa še ne želi. In pa muca Goga, temne tricolor barve, ki si želi pozornosti in se rada boža. Dino, črno bel muc, ki je zelo igriv in se že pusti božati, v naročje pa še ne želi. In pa črna muca Zila ki je manj zaupljiva in bi bila primerna za zunanjo muco. Ne pusti se prijemati, ko bo sterilizirana in ko bo malo topleje, se lahko odda za zunanjo muco.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).