oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 136709

Podarim: Črna ženska majčka brez rokavov z bleščicami

Celje, 26.02.2012:

Podarim tanjšo črno žensko majčko brez rokavov na sliki, z konfekcijsko "številko" M. Na predelu prsi ima za okras bleščice in gumbe, ki nakazujejo obliko srajčke. Izgleda dokaj elegantno, zato se jo lahko nosi, ko greste "ven". Vsaj jaz sem jo nosila na zabavah. Podarim zato, ker mi je postala prevelika. Pošljem po pošti na moje stroške.

OHRANJENOST:   
Majčka je imela na zgornji hrbtni strani (zaradi strgane nitke pri obešanju) dve luknjici, od katerih sem eno zašila. Tudi drugo bi se dalo. Mene nikoli nista motili, ker sem čez majčko vedno nosila bolero, ki ju je zakril. Majčka na sliki ni zlikana zato zgleda malo pomučkano, drugače je lepo ravna.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).