oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 137673

Podarim: Podarim dve mladi mačji lepotički

Radeče, 06.03.2012:

Podarim dve mladi muci samički, ki sta stari šest mesecev, ena je črno bela druga je pa čist črna.Črno beli je ime Pikolina čist črni je pa ime Miškolina.Obe si želita nov in ljubeč dom.Sta zunanji muci, ki se zelo radi igrata na travniku in z igračkami.Obe sta zelo rascrklani, prijazni in obe se rade crklajo v naročju.Obe pridno uporabljata mačji wc, pojesta vse od konzerv od briketov, pijeta pa radi mleko in vodo.Obe bosta zelo veseli na vaše klice in sporočila na mojem gmailu.Kličite in pišite samo resni!!Vsi zainteresirani imate mojo telefonsko in moj poštni naslov spodi pod slikcam.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 6 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).