oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 143796

Podarim: Mala Sfinga išče NUJNO nov dom

Maribor, 08.05.2012:

30.4.2012: Pred dobro uro smo v bližini bolnice v Mariboru ( natančneje pri gostilni, ki je preko ceste od dežurne lekarne ) našli podhranjeno, dehidrirano, izjemno prijazno, svetlo sivo tigrasto muco. Trenutno je v začasni oskrbi, kjer je že bila razbolhana in razglistena. Stara je okoli 9 mesecev. Bila je testirana in je negativna na FIV in FeLv. Oddaja se preko Zavetišča za živali Maribor, kjer je bila tudi cepljena proti kužnim boleznim in mikročipirana. V kratkem bo tudi sterilizirana. V začasnem domu lahko ostane le 14 dni, kasneje nimamo več namestitve za njo in se bojimo, da bo morala v azil. Ne zasluži si majhne kletke, kjer bi ostala sama, ampak topel dom z veliko ljubezni. Je izjemno pridljudna muca, ki hodi za človekom kot kuža. :) Če si želite takšno cartljivko še nadaljnih 15 let, me prosim kontaktirajte. 10.5.2012 : Sfinga lepo počasi pridobiva na kilogramih v začasnem domu in zdaj je šele videti kako prikupna muca je v resnici. Nestrpno že pričakuje klic svoje nove družine.. tako, da kr pogumno! ;)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 9 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).