oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 144249

Podarim: Lily išče nov notranje/zunanji dom.

Maribor, 08.05.2012:

8.5.2012: Lily je muca, ki do sedaj ni imela veliko sreče. Prvotno je živela na kmetiji s svojo lastnico, a gospa je zbolela in morala v dom za ostarele. Tako je Lily ostala sama. Na pomoč so ji priskočile prostovoljke iz Društva za zaščito živali Ormož, jo vsaki dan hranile, cartale in ji poiskale tudi začasni dom. Ker je ta bil v stanovanju, česar takrat ni bila vajena, je velikokrat hotela pobegniti in en dan ji je to tudi uspelo. Muca je kar nekaj dni tavala po Mariboru, dokler je ni nekdo našel in odpeljal v azil. Njena začasna skrbnica jo gre danes iskati, nas je pa prosila, da ji najdemo novi dom, kjer bo lahko končno zaživela pravo mačje življenje. Je prijazna in cartljiva muca, stara okolli leta in pol, sterilizirana in čipirana. Išče notranje/ zunanji dom ( seveda v varnem okolju ).

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).