oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 144437

Podarim: izgubljena PUPA - Rošnja/Starše. Najditelju nagrada!

Starše, 11.05.2012:

Pupa je naša družinska ljubljenka. K hiši je prišla malo pred drugimi 4 zavetiškimi začasnicami. Najdena je bila v smeteh, napol mrtva od lakote, dehidrirana, bolna. Ko so me poklicali, če jo lahko vzamem začasno, nisem spraševala kakšna je muca, šli smo ponjo in jo namestili, kot mnoge pred njo. Ta mali puhek z tistimi zlatimi očmi nam je segel tako globoko v srce, da smo jo obdržali. Pozdravili smo jo, poredili in kasneje tudi poslali na sterilizacijo, cepljenje ter čip, na katerem pa nismo vpisani mi pač pa društvo za varstvo živali, ki jo je našlo. Pupa je rastla in rastla, danes je že prava manekenka, suhica, na visokih nogah, stara komaj 8 mes. Kot vsak dan je tudi tisti usodni dan odšla na potep okrog hiše, nazadnje je bila videna na sosednjem travniku, kjer je gledala otroke, ki so se lovili. Takrat je izginila neznano kam. Ne vemo, ali je bila ukradena ali je preprosto samo kam zatavala dlje v vas, našli je do danes še nismo. Prosim vse, ki bi karkoli vedeli o tej naši deklini, da nas čimprej obvestite. Noben klic, pa če je ob pol noči, me ne bo zmotil. Razobesili smo nekaj letakov a brez uspeha, kdorkoli jo je že vzel/kjerkoli že je.. Pupica nas pogreša pravtako kot mi pogrešamo njo, še posebej hudo pa njenemu mačjemu prijatelju Hipperju ki jo vsak dan čaka na dvorišču in išče po travniku, kjer sta se igrala. Najditelju ponujam nagrado!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).