oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 144506

Podarim: Mister simpatičnosti - mačji princ Pearl

Ljubljana, 11.05.2012:

Pearl (slo.: Biser) je mlad mačkon srednje rasti, močne postave in kratkih tačk. Ima krasno, mehko dlako ki je malo daljša in lepo pada po njegovih moblinah. Je pravi osvajalec src, muc, ki ga je nekdo zavrgel. Priselil se je k hiši kjer bivajo tri mačje dame, žal pa tam ne mora ostati več dolgo. Zato gospodič potrebuje nov dom, kjer bo lahko v miru nadaljeval svojo osvajalsko pot. Pearl (kličejo ga tudi Taček) je ustvarjen za crkljanje. Iščemo mu hišo, njegovo kraljevstvo ki mu bo ponosno vladal, kdaj pa kdaj pa bi si ta lepotec želel tudi izpusta, da si v miru pretegne tačke in razširi obzorja terena :) Več inf. na mail!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).