oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 145107

Podarim: Mačji princ

Ljubljana, 19.05.2012:

Fin mačji gospodič, princ Pearl ali kar Taček je bil nekoč zelo priljubljen mladiček. Imeli so garadi, ga cartali in zvesto hranili. Ko jeta poba odrastel je kot zgleda presegel "dovoljeno starost" zato je pristal na cesti. Vrjetno je malo shujšal, saj si je moral hrano iskati sam, dokler ni naletel na prijazno gospo, ki mu je ponudila posodico z briketki. Od takrat mačji princ biva skupaj z še ostalimi 3 mačjimi princesami, ki pa ga ne marajo preveč. Tudi nasploh je za gospo četrti član preveč, čeprav ga imajo radi. Zato mu iščemo nov dom, takega, kjer bo imel varno okolico za igranje, plezanje po drevesih in lovljenje muh po dvorišču, noči ter mrzle dni pa bi si želel preživeti skupaj z lastniki v hišo, na toplem in varnem kraju.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).