oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 145619

Podarim: Čokoladni mucki

Jesenice, 24.05.2012:

Ali ste vedeli, da so v starem Egiptu verjeli, da črna mačka prinaša srečo?
Naši mucki pravzaprav niso čisto črni, ob dnevni svetlobi, še posebej pa ko jih oblijejo sončni žarki, se njihovi kožuščki zasvetijo v čudovito čokoladno rjavi barvi. Naša skupna pot se je pričela pred dvema tednoma, ko je mačja brezdomka v hodnik bloka na Jesenicah prinesla štiri novorojene mladičke. Ker občina, ki je pristojna za reševanje tovrstne problematike ni imela posluha, je na pomoč priskočilo naše društvo (Rabim dom) in mačji družini sem po sili razmer ponudila začasen dom. Tako sedaj iščemo STALEN in LJUBEČ dom za Mamo Mačko in njene štiri mladičke – tri punčke in enega fanta:
Mama Mačka je zelo ljubezniva, mirna in netežavna, rada ima občasen izhod ven, da si odpočije od naporne nege štirih mladičev. Mačka bo veterinarsko pregledana, testirana na bolezni in sterilizirana. Zanjo bo primeren dom kjer bo imela tudi izhod na vrt. Mladički so trenutno stari okoli 3 – 4 tedne, oddaja pa bo možna ob primerni starosti. Trenutno jedo še pri mami, nekateri pa že hodijo na mačje stranišče :) Vsi so čokoladno črne barve, ena mucka pa bo dolgodlaka. So zelo zelo srčkani, hrepenijo po človeški družbi in se radi crkljajo :) Vsi so zelo navezani na ljudi in prepričana sem, da bodo vaši najboljši prijatelji! Ogledi za posvojitev že potekajo, pogoj pa je predvsem ljubeč dom, kasneje obvezna kastracija oz. sterilizacija, več pa se pogovorimo v živo!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).