oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 146218

Podarim: bela muca Julie

Domžale, 01.06.2012:

Podarimo lepo, popolnoma belo, lepo vzgojeno muco Julie, ki ima eno oko modre, drugo zelene barve. Je zelo hvaležna muca, izredno čista in pridna, celo ubogliva, zelo mirna, potrpežljiva in nekonfliktna, nenapadalna, nikdar še nikogar ni ugriznila ali popraskala. Je notranja muca, navajena je biti tudi sama doma in ne povzroča težav ali škode. na mize ali kuhinjske elemente ne hodi nikdar. Julie je sterilizirana, redno cepljena in ni prebolela nobene bolezni. Stara je 3 leta. Iščemo ji nov dom, ker se boji otrok, mi pa imamo dva majhna otroka, zato pri nas ni srečna. Nikdar ni napadalna, ob dveh majhnih otrocih je vedno potrpežljivo počakala, da jo nehata mrcvariti, kar se zanjo žal dogaja dnevno, vendar ju nikdar ni napadla. Želimo ji poiskati dom, kjer ni majhnih otrok, kjer bo lahko mirno poležavala. Primerna je za odrasle ljudi in večje otroke, ki niso grobi.
Poleg muce podarimo tudi košaro za prenašanje in spanje ter mucino najljubšo dekico, dve stranišči, pokrito in nepokrito, precejšnjo zalogo mačjega peska, pripomočke za čiščenje stranišča, krožnike in skodelice za hrano in tekočino, vso zalogo hrane, katero imamo, novo krtačo za česanje, popolnoma nov praskalnik.
v primeru, da se ne obnese, jo vzamemo nazaj, dokler ne najde drugega lastnika.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).