oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 146230

Podarim: Jean-Pierre – nežni velikan

Kranj, 01.06.2012:

Jean-Pierre je velik, nežen, prijazen, cartast, razigran mačji princ, koten po oceni maja 2011. Tako nežnega, neproblematičnega, nekonfliktnega in potrpežljivega mačkona še nisem srečala! Ljudi Jean-Pierre totalno obožuje. Največji človekoljub pod soncem je. Pa ko smo ravno pri oboževanju – Jean-Pierre obožuje tudi igro s ping-pong žogico = ) Je pa žal tako, da se ga ostali mački, navbrž zaradi njegove velikosti, bojijo in se mu raje izognejo, kar tudi Jean-Pierru povsem ustreza. Tudi pasje družbe ne prenese – očitno je imel kdaj v preteklosti s psi kakšno neprijetno izkušnjo. Jean-Pierre torej išče dom, kjer bo edini hišni ljubljenček in kjer ga boste obilno razvajali in se igrali z njim. Jean-Pierre je razbolhan, razglisten, negativen na Fiv in Felv (mačji aids in levkozo), negativen tudi na mikrosporijo, kastriran, prvič cepljen. Njegova dlaka je zdaj mehka in svilnata in zahteva občasno temeljito česanje, ki pa ne predstavlja nobenega problema, ker Jean-Pierre v tem prav uživa. Ker je bil najden v zelo nezavidljivem stanju, kar se kožuščka tiče, so ga morali po skoraj polovici telesa pobriti, a dlaka bo seveda zrasla nazaj. Jean-Pierre se oddaja s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje. Če bi radi o tem neverjetno prijaznem mačjem princu izvedeli kaj več, pokličite skrbnico Ano.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).