oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 149304

Podarim: Kunček Lenny

Maribor, 14.07.2012:

Lenny je kot oglje črn kunček, star komaj 4mesece. Pred seboj ima še 10 let življenja, zato zanj iščemo dom, kjer bi svoj čas izkoristil v lepem. Na voljo za posvojitev je za ljudi, ki mu bodo lahko omogočili sprehode po ogradi na dvorišču ali vsaj tekanje po stanovanju. Zanj si želimo, da nebi bil nikoli zaprt v kletko razen ponoči in ob vaši odsotnosti. Išče dom, kjer bo družinski član. Je zelo lep, modrikaste barve, mehke dlake, srednje rasti. Karakterno je zelo prijazen, pusti se dvigat, ljubkovat in crkljat, ne grize. Več inf. na mail. Oddajamo ga ker imamo doma že veliko rešenih živalic. Za minimalno ceno lahko prodamo tudi veliko rešetasto kletko ali, za še manjšo ceno 25€ manjšo kletko ki omogoča enostaven izpust.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).