oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 149682

Menjam: Maistrov trg 2 si-4000 Kranj

Kranj, 19.07.2012:

Maistrov trg 2 si-4000 Kranj menjam za a.
Ste oseba, ki v finančni stiski? Ali ste v finančnem zavezuje? Ali imate kakšne želje, da ustvarite svoj ​​lasten posel? Posamezniki, podjetja in srednje velika podjetja imajo rešitev za vaše vrata. Ni potrebe, da skrbi za sprostitev vaših zapisov s strani bank. Tukaj posojila, od 300 € do 675,000€ brez obveznosti stopnjo letne 2,5% neto za vse osebe dobrega značaja s mesečni dohodek, ki mu omogoči uveljavljanje plačilo vaših mesečnih plačil ob zapadlosti. Tu so področja, kjer bi lahko zaprosijo za posojila iz moje organizacije:
- Avtomobili.
- Lastnosti.
- Socialne zadeve.
- Poraba.
- Kmetijsko.
- Šola.
- Pridobitev kredita.
- Druge.

OHRANJENOST:   
Ste oseba, ki v finančni stiski? Ali ste v finančnem zavezuje? Ali imate kakšne želje, da ustvarite svoj ​​lasten posel? Posamezniki, podjetja in srednje velika podjetja imajo rešitev za vaše vrata. Ni potrebe, da skrbi za sprostitev vaših zapisov s strani bank. Tukaj posojila, od 300 € do 675,000€ brez obveznosti stopnjo letne 2,5% neto za vse osebe dobrega značaja s mesečni dohodek, ki mu omogoči uveljavljanje plačilo vaših mesečnih plačil ob zapadlosti. Tu so področja, kjer bi lahko zaprosijo za posojila iz moje organizacije: - Avtomobili. - Lastnosti. - Socialne zadeve. - Poraba. - Kmetijsko. - Šola. - Pridobitev kredita. - Druge. Če so posamezniki, podjetja ali srednja podjetja, res potrebujejo denar, da razvijejo svoje projekte, ni treba daleč videti. Dajem obveznosti, ne da bi svoj delež posojil, do neto obrestne mere letnega 2,5-odstotnega deleža. Gospe in gospodje za več informacij, hvala, da se obrnete prek spletne strani obrazca. PS: Če niste resni, vas prosim, da ne.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 1 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).