oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 150967

Podarim: Norčavi Dandy

Kranj, 03.08.2012:

Dandy je mala kosmata kepica, kotena ocenjeno sredi aprila, ki se z neizmerno radostjo veseli življenja. Za to ima prav poseben razlog, saj je, brez vsake posledice, prebolel hudo bolezen. Dandy je prvak v lovljenju srkalke in trenira tek na kratke proge. Skoki v višino še niso njegov adut, a tudi na tem vztrajno dela = ) Njegov hobi pa je cartanje in preja mačje preje. Vse našteto počne z neznanskim zanosom – prav užitek je bit v njegovi družbi!
Dandy je razbolhan, razglisten, cepljen, negativen na mikrosporijo, pred odhodom v nov dom bo še testiran na Fiv/Felv, kastriran in čipiran. Išče dom z ljubečimi in odgovornimi ljudmi, pogoj za posvojitev je družba (vsaj) še enega zdravega in na Fiv in Felv negativnega muca ali muce, saj je mali izredno igriv in razposajen.
Če bi radi o Dandyju izvedeli kaj več in mu ponudili nov dom, pokličite njegovo skrbnico Ano.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).