oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 150294

Potrebujem: Rabljena računalniška oprema

26.07.2012:

Pozdravljeni, v Občini Ruše, želimo v teh kriznih časih priskočiti na pomoč socialno ogroženim družinam in posameznikom, ki si zaradi slabih socialnih razmer ne morejo privoščiti računalnika, ki je v današnjem času nujno potreben. Tako mladim kot starim občankam in občanom bi računalnik pomenil ne le računalniške "pismenosti, temveč tudi povečal kvaliteto življenja. Otroci bi imeli možnost dostopa do pomembnih podatkov, ki jih potrebujejo pri različnih šolskih in obšolskih dejavnosti, starim ljudem pa bi z dostopom do interneta omogočili tako pomembno samostojnost in neodvisnost - npr. : vse tel. št. , delovni čas zdravstvenih ambulant, lekarn, specialistov, vozne rede vlakov trgovin, veliko prodajaln že ima vpeljano prodajo preko spleta, itd. Z računalnikom bi jim tako prihranili čas, denar hkrati pa dvignili kakovost življenja. V upanju da nam boste priskočili na pomoč vas lepo in prijazno pozdravljam.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).