oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 151044

Podarim: Štiri male zavržene muce (pred odhodom bodo sterilizirane)

Novo mesto, 05.08.2012:

Štiri male mucke, vse samičke, iščejo nov dom. Najdene so bile ponoči v zaprti kartonasti škatli brez vode, hrane, odprtine za zrak, iz nje same ne bi mogle uiti. Črno-belo, ki ima več črne barve, smo poimenovali Kati, tisto z več bele barve Kiti, črni sta Mili in Moli. Seveda jih lahko novi lastniki drugače poimenujejo. Kati in Kiti sta zelo igrivi in nekoliko manj crkljivi, ves čas bi skakali in se igrali. Mili je strašno ljubezniva in nežna mucka, ki ob dotiku takoj zaprede. Tudi Moli je prijazna. Stare so približno dva meseca in zaenkrat še premajhne za sterilizacijo, bodo pa pred odhodom v nov dom sterilizirane. Muce so bile prezgodaj odvzete mami in so zato zelo navezane druga na drugo, idealno bi bilo, če bi kdo lahko vzel po dve. Tako bi one imele družbo, kadar lastnikov ne bi bilo doma. Oddajajo se izključno kot družinski člani za notranje bivanje. Nahajajo se pri gospe, ki jih je oskrbela v Novem mestu, jaz pa pomagam pri oddaji. Kličite, če ste resni in se zavezujete, da boste za muco skrbeli vso njeno življenje (15-20 let), ji nudili kvalitetno prehrano in veterinarsko oskrbo po potrebi.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).