oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 151470

Menjam: Oblačila fantovska 74-98, ter nekaj čevljev 20-23, prav tako igrače

Žetale, 10.08.2012:

Oblačila fantovska 74-98, ter nekaj čevljev 20-23, prav tako igrače menjam za dvoje hoferjeve pleničke 4 ter robčke dm(4 v kompletu).
Menjala bi fantovska oblačila od 74-98 št, nekaj tudi večje, ter čevlje od 20-23 št, in polno igrač od pličastih ter ostalih majhnih figurc tudi ropotuljic.. za dvoje hoferjeve pleničke 4, in robčke od dm-a (štirje v kompletu), lahko tudi katere druge, ampak so drazji običajno.. vse skupaj je za vrednost 20 eur, mogoče še malenkost manj..

OHRANJENOST:   
Stvari so ohranjene, nošene vendar v normalnem stanju, nekaj malo nošene, nekaj pa bo bolj za doma.. vse skupaj bo za najmanj dve vreči, ali eno veliko vrečo..

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 20 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).