oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 151787

Podarim: Berta in Kan

Kranj, 29.08.2012:

Svetleče črna muca Berta in njen tigrasti prijatelj Kan sta stara 3 leta. Berta je zelo prijazna, nežna in igriva muca, vajena družbe otrok, dojenčkov, psov in ostalih muc. Je sterilizirana, cepljena, veterinarsko pregledana, FiV in FeLV negativna, redno razbolhana in razglistena. Kan pa je prijeten, nežen in rahlo nagajiv muc. Tudi on je vajen družbe otrok, dojenčkov, psov in ostalih muc. Kastriran, cepljen, veterinarsko pregledana FiV in FeLV negativen, redno razbolhan in razglisten. Muca iščeta dom, najraje seveda v paru, lahko pa tudi posamično. Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).