oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 152256

Podarim: MUCE IŠČEJO NOVI DOM

Apače, 04.12.2014:

Muce so živahne, nezahtevne in radovedne, stare 3 mesece in iščejo stalne domove, kjer bodo sprejete kot družinski člani. Njihov hobi je cartanje, igranje, lovljenje žogic, piskajočih miši in lastnega repa. Vse našteto počnejo z neznanskim veseljem – prav užitek je biti v njihovi družbi! Muce so sobno čiste, razbolhane, razglistene, cepljene proti kužnim boleznim, negativne na FeLv/Fiv ter mikrosporijo, ter kastrirani. Iščejo dom z ljubečimi in odgovornimi ljudmi, zaželena je družba (vsaj) še enega zdravega muca ali muce, saj so izredno igrivi in razposajeni. Oddajajo se odgovornim ljudem s posvojitveno pogodbo, s katero morate zagotoviti veterinarsko oskrbo po potrebi, redno cepljenje, dobro počutje in varnost. Če bi radi o mucah izvedeli kaj več ali kateremu ponudili stalni dom, pokličite na tel. številko 0 4 0 5 1 3 7 1 5 ali pišite na meil .

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).