oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 152294

Podarim: TABASCO in EMMA iščeta notranji, skupen dom

Maribor, 30.08.2012:

Hej! Sva Tabasco in Emma, 3 mesečna razigrana in razcartana mucka, ki nujno iščeva nov dom, saj tam kjer sva sedaj ne moreva ostati. Sva razbolhana in razgliščena, kastrirana in sterilizirana, negativna na FiV/FeLV, čipirana in imava svoj potni list. Kmalu bova tudi prvič cepljena proti kužnim boleznim. V nov dom bi si želela odditi skupaj, družbe drugih mačjih prijateljev pa se tudi ne bova branila. Iščeva odgovoren in ljubeč izključno notranji dom. Če naju posvojite vam ne bo žal, saj bova v vašem naročju hvaležno predla vse do konca najinih dni. ♥ Oddajava se z izjavo o odgovornem lastnišvu Društva za zaščito živali Maribor.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).