oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 153645

Podarim: Mačja druščina

Žirovnica, 06.09.2012:

Živjo! Smo bratci in sestrice s precej žalostno zgodbo. Še nekaj dni nazaj smo imeli varen dom in lastnika, ki pa smo mu žal postali odveč in nas je napokal v avto ter odvrgel na neko samotno kmetijo. Tu je že precej muck s podobno zgodbo in nekateri od teh nas preganjajo, tako, da se večino dneva skrivamo med drevjem ali med kupom naloženih desk. Tu žal ni varno in ko pada dež smo pogosto mokri, kaj šele bo pozimi pa raje sploh ne pomislimo. Na srečo nas hodita dnevno hraniti dve punci in nas za kratek čas tudi malo pocrkljata ter vzameta v naročje, kjer smo nadvse radi. Odločili sta se, da nam pomagata poiskati nove, ljubeče domove. Iščemo dom, ki bo naš do konca. Lastnika, ki se nas ne bo naveličal in zavrgel. Dom, kjer bomo imeli polne želodčke. Dom, kjer bomo imeli varno, toplo zavetje in bomo lahko zaspali brez skrbi. Žalostni, razočarani, a vendar še ne obupani upamo, da pokličete Katjušo in nam ponudite nov domek. Hvala!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).