oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 153799

Podarim: Srčkana scarkljančka

Kranj, 15.12.2012:

Želvovinka Pikapolonca in oranžko Timi sta bila skotena konec junija letos. Sta izredno prijazna, crkljiva, pa tudi razigrana in radovedna. Njuna skupna posebnost je izredno glasno predenje – samo pogledam ju, pa že predeta kot mali traktorčki. Oba se zelo rada stisneta k meni, kadar si vzamem malce časa za popoldanski počitek ali kakšno dobro knjigo, ali pa samo Pikapolonca je mala, nežna mačja punčka, njen bratec Timi pa razigran športnik, ki pa nadvse obožuje tudi crkljanje. Zelo rada pa mi tudi prirejata prave mačje dirke – enkrat je en spredaj, naslednji krog pa drugi. Prijatelja in zaveznika v igri in počitku! Pikapolonca in Timi sta zelo navezana drug na drugega, zato po možnosti iščeta skupen dom – ni pa to pogoj, če doma že imate zdravo in veterinarsko urejeno muco (ali več njih). Navajena sta tudi pasje družbe. Malčka sta razglistena, razbolhana, dvakrat cepljena proti kugi in kužnim boleznim, sterilizrana oz. kastriran, čipirana in ter tako v celoti pripravljena za odhod v nov dom. Nahajata se v Kranju, oddajata se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).